Webshop vetverbrander

Als cryotherapeute was ik me bewust van het probleem dat veel mensen ervaren na cryolipolyse behandelingen; hoewel de behandeling hun buikvet verminderde, bleef hun eetlust onveranderd.

In samenwerking met deskundigen en een laboratorium hebben we een poeder ontwikkeld dat zich voornamelijk richt op het onderdrukken van de eetlust en het verminderen van het hongergevoel, de SLIMMER-ME fatburner. Onze missie is om personen te helpen bij het bereiken van hun gezondheids- en gewichtsdoelstellingen op een veilige en duurzame manier.

We begrijpen dat elk individu uniek is en er geen 'one size fits all' oplossing is. Daarom raden we altijd aan dat mensen medisch advies inwinnen voordat ze voedingssupplementen of andere producten voor gewichtsverlies gebruiken. Bij Cryoslim streven we naar de hoogste kwaliteit van onze producten en diensten, en willen we uw reis naar een gezondere en gelukkigere versie van uzelf ondersteunen.

Ingrediënten

L-tyrosine

Een aminozuur dat helpt bij het maken van eiwitten en chemicaliën in het lichaam, zoals dopamine en adrenaline, die energie, motivatie en focus kunnen stimuleren.

L-carnitine

Een molecuul dat het lichaam helpt vet te gebruiken voor energie. Het wordt aangetroffen in voedingsmiddelen zoals vlees en zuivelproducten en kan ook als supplement worden ingenomen. Sommige onderzoeken suggereren dat L-carnitine kan helpen bij het afvallen door de vetverbranding te verhogen en vermoeidheid tijdens het sporten te verminderen.

Cafeïne

Een natuurlijk stimulerend middel. Het kan helpen bij het afvallen door het metabolisme te stimuleren, de eetlust te onderdrukken en het energieniveau te verhogen. Te veel cafeïne consumeren kan echter schadelijk zijn, dus het is belangrijk om het met mate te consumeren.

Groene thee-extract

Gemaakt van de bladeren van de groene theeplant. Het bevat antioxidanten en een verbinding genaamd EGCG, die de stofwisseling kan verhogen en kan helpen bij het afvallen.

GABA

Een neurotransmitter die de hersenactiviteit helpt reguleren en een kalmerend effect heeft. Hoewel het niet direct verband houdt met gewichtsverlies, suggereren sommige onderzoeken dat het indirect gewichtsverlies kan ondersteunen door stress en angst te verminderen, wat kan leiden tot overeten.

Cholinebitartraat

Een verbinding die de werking van de hersenen en het zenuwstelsel ondersteunt. Sommige onderzoeken suggereren dat het indirect gewichtsverlies kan ondersteunen door ontstekingen te verminderen en de insulinegevoeligheid te verbeteren.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x