Cryotherapie Edegem

Ben je op zoek naar effectieve cryotherapie in Edegem? Breng een bezoek aan Cryoslim en ontdek de voordelen van koude therapie voor je lichaam. Aarzel niet langer en maak vandaag nog een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie.

✆ 0486 34 80 03Afspraak maken

Wat is Cryotherapie?

Cryotherapie is een geavanceerde behandelmethode waarbij we met behulp van specifieke koelingstechnieken vetweefsel aanpakken. Door plaatselijke afkoeling wordt vetcellen bevroren, waarna ze gedurende ongeveer 2 maanden op een natuurlijke manier uit het lichaam worden afgevoerd. Ons innovatieve apparaat maakt gebruik van twee onafhankelijke technologieën en handstukken, namelijk elektrische stimulatie en koude behandeling met LED-licht. Deze methode verwijdert vet permanent zonder enige schade aan het omliggende weefsel.

Wat onze aanpak met het Waves21-apparaat (een prijswinnend toestel en de opvolger van Cryo21) onderscheidt, is dat het zowel onderhuids als visceraal vet (vet rondom de organen) aanpakt. Visceraal vet is zeer ongezond en wordt in verband gebracht met diverse aandoeningen zoals diabetes, Alzheimer, cardiovasculaire problemen en een verhoogd kankerrisico. De behandeling is volledig pijnloos en niet-invasief.

✓ Geen pijn

Geniet van de voordelen van liposuctie zonder de ongemakken. Er komt geen naald, scalpel of litteken aan te pas.

✓ Alternatief voor Vacuüm Methode

Onze benadering is gunstiger dan de vacuümmethode, omdat het geen schade toebrengt aan bindweefsel en huid.

✓ Langdurige resultaten

Zichtbare veranderingen na slechts één enkele sessie.

✓ Zichtbare effecten

Huidversteviging, vermindering van cellulitis en een verjongde huid.

Het verloop van Cryotherapie in ons salon te Edegem

1. Stimulatie van rugspieren

Tijdens de eerste fase van de behandeling passen we elektrische stimulatie toe op rugspiergroepen die in verband staan met specifieke organen. Dit bereidt de gekozen zone voor op de volgende stappen.

Cryotherapie voor en na, bij een man.

Cryotherapie voor en na, bij een man.

2. Cryotherapie

In de tweede fase is de gekozen zone voorbereid en klaar voor de koude cryotherapie. Met een handstuk dat kou en LED-licht combineert, behandelen we het gebied gedurende ongeveer twintig minuten. In tegenstelling tot de vacuümmethode kunnen we met deze techniek een groter en gelijkmatiger deel van het gebied behandelen. Hierbij richten we ons niet alleen op de buik, maar bestrijken we het hele gebied, van onder de borst tot de onderbuik.

Cryotherapie voor en na, bij een vrouw.

Cryotherapie voor en na, bij een vrouw.

3. Zichtbare en langdurige resultaten

Na een cryotherapie behandeling zul je binnen enkele dagen en weken merken dat je huid strakker, voller en beter gehydrateerd lijkt. Bovendien zul je je lichter voelen na de behandeling. De meest effectieve resultaten worden behaald na 3 tot 4 sessies. Indien gewenst kun je meerdere behandelingen ondergaan.

✆ 0486 34 80 03Ervaar de voordelen!

Eerst en vooral is Ira zeer professioneel en luister ze naar wat je exact wil bereiken. Na twee behandelingen kon ik mijn broek weer terug dicht krijgen en mijn buik zag er strakker uit. Er was een verlies van 5 cm in buikomtrek. Heel tevreden! - M. Torfs

Cryotherapie voor en na, bij een vrouw.

Cryotherapie voor en na, bij een man.

Veelgestelde vragen over Cryotherapie in Edegem

Heb je andere vragen? We staan klaar om ze te beantwoorden!

Met welk apparaat wordt er gewerkt?

Hoeveel behandelingen zijn er gemiddeld nodig?

Hoelang duurt een behandeling?

Wanneer kan je de volgende behandeling inplannen?

Wanneer worden de resultaten zichtbaar?

Verschil tussen visceraal en onderhuids vet

Hoe zit het met de spiergroepen of metameren?

Wat zijn de beschikbare betalingsmethoden?

Volg onze behandelingen via Facebook, Instagram of LinkedIn.

Cryotherapie Edegem

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x