Cryolipolyse

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse of vetbevriezing is een manier om vet te verwijderen door middel van koeling. Plaatselijk vet wordt bevroren en vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam afgevoerd over een tijdspanne van ongeveer 2 maanden. Het revolutionaire toestel dat we gebruiken bevat twee onafhankelijke technologieën, met twee verschillende handstukken nl. elektrische stimulatie en koude behandeling met led. Het vet wordt permanent verwijderd zonder weefsel te beschadigen.

Het unieke aan een behandeling met het toestel Waves21 (award winning apparaat en opvolger van cryo21) is dat het zowel onderhuids als visceraal vet(vet rond de organen), verwijdert. Visceraal vet is heel ongezond en is verantwoordelijk voor diabetes, Alzheimer, cardio vasculaire aandoeningen, verhoogt het risico op kanker, etc. De behandeling is pijnloos en niet-invalsief.

✓ Pijnloos

De effecten van een liposuctie, zonder de pijnlijke nadelen. Er komen namelijk GEEN naalden, scalpels of littekens aan te pas.

✓ Onmiddellijk resultaat

Zichtbare resultaten na slechts één sessie.

✓ Langdurige effecten

Versteviging, anti cellulitis, anti aging.

✓ Geen vacuüm methode

Het voordeel van onze manier van cryolipolyse ten opzichte van de vacuüm methode is dat het je bindweefsel en huid niet beschadigt.

Hoe gaan we aan de slag?

1. Stimulatie rugspieren

Bij het eerste deel worden de spiergroepen op de rug, die gelinkt zijn aan bepaalde organen, elektrisch gestimuleerd, wat dient om de te behandelen zone 'wakker' en klaar te maken, gevolgd door de stimulatie van de te behandelen zone.

Cryolipolyse voor en na door Cryoslim.

Cryolipolyse voor en na door Cryoslim.

2. Cryolipolyse

Het tweede deel bestaat uit het bevriezen van de vetcellen Dit gebeurt door over de gekozen zone te strijken met een handstuk dat koude afgeeft in combinatie met LEDlicht. Duurtijd ongeveer 20 minuten.

De zones die behandeld worden zijn veel groter en gelijkmatiger dan vb de vaccuummethode met applicators. Bij bv de behandeling van de buik nemen wij de hele buikstreek van onder de borsten t.e.m de onderbuik onder handen.

Cryolipolyse voor en na door Cryoslim.Cryolipolyse voor en na.

Cryolipolyse voor en na door Cryoslim.Cryolipolyse voor en na.

3. Direct resultaat na Cryolipolyse

Direct na de behandeling kan u al een resultaat zien. U voelt zich ook lichter. De dagen en weken die volgen zal u merken dat uw huid strakker gaat aanvoelen, uw silhouet begint terug te keren en uw omtrek zal verminderen. U zal een gevoel krijgen van vetverlies tussen de organen.

Cryolipolyse voor en na door Cryoslim.Cryolipolyse voor en na.

Cryolipolyse voor en na door Cryoslim.Cryolipolyse voor en na.

4. Nabehandeling Cryolipolyse

Indien gewenst zijn meerdere behandelingen mogelijk en na de behandeling van vetbevriezing hoeft U enkel 14 dagen te wachten vooraleer de volgende te ondergaan.

De beste resultaten zijn te zien na 2 a 3 behandelingen.

Versteviging en cellulitisbehandeling mag 1 a 2 maal per week gebeuren.

Wat na Cryolipolyse?

Als cryotherapeute was ik me bewust van het probleem dat veel mensen ervaren na cryolipolyse behandelingen; hoewel de behandeling hun buikvet verminderde, bleef hun eetlust onveranderd.

In samenwerking met deskundigen en een laboratorium hebben we een poeder ontwikkeld dat zich voornamelijk richt op het onderdrukken van de eetlust en het verminderen van het hongergevoel, de SLIMMER-ME fatburner.

Vragen over of interesse in Cryolipolyse?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x