11 mei 2023

Hoe cellulitis weg krijgen?

Hoe cellulitis weg krijgen? Ontdek onze 11 waardevolle tips!

Download alle tips in een handige brochure

Wat is cellulitis?

Cellulitis is een veelvoorkomende huidaandoening waarbij de huid een bobbelig uiterlijk krijgt, vooral op de dijen en billen. Het wordt veroorzaakt door de ophoping van vetcellen onder de huid, die het bindweefsel trekken en de huid onregelmatig maken.

Oorzaken van cellulitis of cellulite

Cellulitis kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder genetica, hormonale veranderingen, slechte bloedcirculatie, vochtretentie en een ongezonde levensstijl. Overgewicht, gebrek aan lichaamsbeweging, roken en een onevenwichtige voeding kunnen het risico op cellulite vergroten.

11 tips om cellulitis weg te krijgen

1. Hoe cellulitis weg krijgen? Huidverzorging tegen cellulite

Een goede huidverzorgingsroutine kan helpen bij het weg krijgen van cellulitis en het verbeteren van de huidconditie. Hier zijn enkele belangrijke stappen:

  • Gebruik een lichaamsscrub om dode huidcellen te verwijderen en de bloedcirculatie te stimuleren.
  • Breng regelmatig een verstevigende crème of lotion aan op de probleemgebieden.
  • Maak gebruik van een massageborstel of -roller om de doorbloeding te bevorderen en de verschijning van cellulitis weg te krijgen.

2. Eet meer vezels

Hoe cellulitis weg krijgen via voeding? Vezelrijke voedingsmiddelen kunnen helpen om buikvet en cellulite weg te krijgen door je langer vol te houden en het lichaam te helpen afvalstoffen af te voeren.

3. Eet langzaam

Eet rustig en kauw je voedsel goed, zodat je lichaam de kans heeft om de voedingsstoffen op te nemen en je sneller vol zit. Het eten van te snel kan bijdragen aan gewichtstoename en cellulitis.

Hoe cellulitis weg krijgen?

4. Doe aan cardio-oefeningen

Hoe cellulite weg krijgen via cardio-oefeningen? Onder andere hardlopen, fietsen of zwemmen kunnen namelijk helpen om calorieën te verbranden en buikvet en cellulite weg te krijgen.

5. Slaap voldoende

Te weinig slaap kan het hormoon dat honger reguleert verstoren, waardoor je meer gaat eten en gewicht aankomt. Bovendien kan onvoldoende slaap leiden tot een verminderde bloedstroom, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van cellulitis.

6. Overweeg cryolipolyse

Als aanvulling op een gezonde levensstijl kan cryolipolyse helpen om hardnekkig buikvet en cellulitis weg te krijgen. Combineer cryolipolyse met een gezonde levensstijl en de bovenstaande tips om je buikvet en cellulite kwijt te raken en je zelfverzekerder te voelen! 

Cryoslim biedt deze cellulitis behandeling aan in verschillende schoonheidssalons. Tijdens deze cellulite behandeling maken we gebruik van het toestel Waves21, een award winning apparaat en opvolger van cryo21. Dit toestel bevat twee onafhankelijke technologieën, met twee verschillende handstukken namelijk elektrische stimulatie en koude behandeling met led.

Ontdek onze prijzenAfspraak maken

Ik ben superblij met het resultaat en ik voel me ook lichter. - D. Bellemans.

Benieuwd naar de andere tips?

Download gratis onze brochure en ontdek de vijf resterende waardevolle tips rond "hoe cellulite weg krijgen?". Ontdek bovendien meer over onze cellulitis behandelingen, lees reviews of bekijk voor en na foto's van klanten!

Volg onze anti cellulite behandelingen via Facebook, Instagram of LinkedIn.

Hoe cellulite weg krijgen?


Hoe cellulitis weg krijgen?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x