Cryolipolyse Edegem

Cryolipolyse Edegem gezocht? Welkom bij Cryoslim! Bevries je vet en krijg je silhouet terug. Maak nu een afspraak of neem contact op.

✆ 0486 34 80 03Afspraak maken

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse is een manier om vet te verwijderen door middel van koeling. Plaatselijk vet wordt bevroren en vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam afgevoerd over een tijdspanne van ongeveer 2 maanden. Het revolutionaire toestel dat we gebruiken bevat twee onafhankelijke technologieën, met twee verschillende handstukken nl. elektrische stimulatie en 'koude behandeling' met led. Het vet wordt permanent verwijderd zonder weefsel te beschadigen.

Het unieke aan een deze behandeling met het toestel Waves21 (award winning apparaat en opvolger van cryo21) is dat het zowel onderhuids als visceraal vet (vet rond de organen), verwijdert. Visceraal vet is heel ongezond en is verantwoordelijk voor diabetes, Alzheimer, cardio vasculaire aandoeningen, verhoogt het risico op kanker, etc. De behandeling is pijnloos en niet-invasief.

✓ Pijnloos

De effecten van een liposuctie, zonder de pijnlijke nadelen. Er komen namelijk GEEN naalden, scalpels of littekens aan te pas.

✓ Geen vacuüm methode

Het voordeel van onze manier van cryolipolyse ten opzichte van de vacuüm methode is dat het je bindweefsel en huid niet beschadigt.

✓ Langdurig resultaat

Zichtbare resultaten na slechts één sessie.

✓ Zichtbare effecten

Versteviging, anti cellulitis, anti aging.

Cryolipolyse Edegem: Hoe gaan we aan de slag?

1. Stimulatie rugspieren

De eerste stap bij cryolipolyse, te Edegem, is het elektrisch stimuleren van de spiergroepen in de rug, die gelinkt zijn aan bepaalde organen. Op deze manier maken we de gekozen zone wakker en klaar voor de volgende stap.

Cryolipolyse voor en na bij een man door Cryoslim, cryolipolyse Edegem.Cryolipolyse buik voor en na.

Cryolipolyse voor en na bij een man door Cryoslim, cryolipolyse Edegem.Cryolipolyse voor en na.

2. Cryolipolyse Edegem

Binnen stap twee is de gekozen zone 'wakker' en klaar voor de 'koude behandeling'. We bestrijken de zone met een handstuk dat koude afgeeft in combinatie met LEDlicht. Dit kan ongeveer twintig minuten duren. Tegenover de vacuummethode met applicators kunnen we een groter stuk van de zone (gelijkmatiger) gaan behandelen. Zo nemen we tijdens de cryolipolyse niet alleen de buik, maar de hele buikstreek van onder de borsten tot en met de onderbuik onder handen.

Cryolipolyse voor en na bij een vrouw door Cryoslim, cryolipolyse Edegem.Cryolipolyse voor en na.

Cryolipolyse voor en na bij een vrouw door Cryoslim, cryolipolyse Edegem.Cryolipolyse buik voor en na.

3. Zichtbaar en langdurig resultaat na Cryolipolyse Edegem

Na een cryolipolyse behandeling merk je binnen de opvolgende dagen en weken dat je huid strakker, voller en meer gehydrateerd eruit ziet. Bovendien voel je je ook lichter na het vet bevriezen. De beste resultaten zijn te zien na 3 à 4 behandelingen. Indien gewenst zijn meerdere behandelingen mogelijk.

✆ 0486 34 80 03Ik wil mijn silhouet terug!

Na de eerste behandeling had ik al direct een groot resultaat en de dagen nadien voelde het alsof ik vacuüm werd getrokken, ik had de indruk dat mijn buik ingetrokken was en letterlijk het vet tussen de organen was verdwenen. Het verschil van omtrek vóór de eerste behandeling en na de tweede behandeling was enorm. Een aanrader en Ira is zeer professioneel en ze luistert naar je. Zeer vriendelijk! - A. Marquez

Cryolipolyse voor en na bij een vrouw door Cryoslim, cryolipolyse Edegem.Cryolipolyse voor en na.

Cryolipolyse voor en na bij een man door Cryoslim, cryolipolyse Edegem.Cryolipolyse buik voor en na.

Cryolipolyse Edegem FAQ

Andere vraag in gedachten? Wij beantwoorden hem vraag!

Met welk apparaat werken jullie?

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Hoelang duurt een behandeling?

Wanneer kan men de volgende behandeling laten uitvoeren?

Wanneer zie ik resultaat?

Visceraal vs onderhuids vet

Wat met de spiergroepen of metameren?

Hoe kan ik betalen?

Volg onze Cryolipolyse behandelingen in Edegem via Facebook, Instagram of LinkedIn.

Cryolipolyse Edegem door Cryoslim.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x