Vetbevriezing Beerzel

Vet bevriezen prijs of vetbevriezing Beerzel gezocht? Welkom bij Cryoslim! Krijg je silhouet terug via vetbevriezing! Ontdek ons aanbod of maak een afspraak.

✆ 0486 34 80 03Afspraak maken

Wat is vetbevriezing?

Vetbevriezing is een methode om vet te verwijderen. Tijdens de behandeling worden gekoelde platen (nl. elektrische stimulatie en koude behandeling met led) gebruikt om je vetcellen te bevriezen en te elimineren, waardoor je lichaam ze op een natuurlijke manier afbreekt (over een tijdspanne van ongeveer twee maanden). Zo wordt je vet permanent verwijderd zonder weefsel te beschadigen. Bovendien is het een goede methode tegen het verminderen van cellulitis.

Daarnaast is vetbevriezing pijnloos en niet-invasief. Deze methode kan gebruikt worden voor vetophopingen in specifieke plaatsen, onder andere de kin, armen, dijen en buik. Cryoslim werkt met het prijswinnend toestel Waves 21, dat zowel onderhuids als visceraal vet gaat bevriezen en verwijderen. Visceraal vet of vet rond de organen, is namelijk ongezond en verantwoordelijk voor diabetes, Alzheimer, cardio vasculaire aandoeningen en verhoogt het risico op kanker.

Vetbevriezing Beerzel bij Cryoslim is:

✓ Pijnloos

De effecten van een liposuctie, zonder de pijnlijke nadelen. Er komen namelijk GEEN naalden, scalpels of littekens aan te pas.

✓ Geen vacuüm methode

Het voordeel van onze manier van vetbevriezing ten opzichte van de vacuüm methode is dat het je bindweefsel en huid niet beschadigt.

✓ Langdurig resultaat

Zichtbare resultaten na slechts één vetbevriezing.

✓ Zichtbare effecten

Versteviging, anti cellulitis, anti aging.

Vet bevriezen Beerzel | Hoe gaan we aan de slag?

Stap 1. Rugspieren stimuleren

Voor we starten aan de vetbevriezing, te Beerzel, gaan we de spiergroepen in de rug, die gelinkt zijn aan bepaalde organen, elektrisch stimuleren. Op deze manier maken we de te behandelen zone wakker en klaar voor de volgende stap.

Vetbevriezing buik Beerzel door Cryoslim.Vetbevriezing buik voor en na.

Vetbevriezing Beerzel rug door Cryoslim.Vetbevriezing voor en na, Beerzel.

Stap 2. Vetbevriezing Beerzel

Nu de zone wakker en klaar is, gaan we aan de slag met het vet bevriezen. We bestrijken een gekozen zone met een handstuk dat koude afgeeft in combinatie met LEDlicht. Dit kan ongeveer twintig minuten duren. Tegenover de vacuummethode met applicators kunnen we een groter stuk van de zone (gelijkmatiger) gaan behandelen. Zo nemen we tijdens een vetbevriezing, te Beerzel, van de buik de hele buikstreek van onder de borsten tot en met de onderbuik onder handen.

Vetbevriezing buik Beerzel door Cryoslim.Vetbevriezing voor en na, Beerzel.

Vetbevriezing Beerzel buik door Cryoslim.Vetbevriezing buik voor en na.

"Ik ben superblij met het resultaat en ik voel me ook lichter". - D. Bellemans.

Stap 3. Langdurig resultaat na vetbevriezing Beerzel

Na een vetbevriezing merk je binnen de dagen en weken die volgen dat je huid strakker, voller en meer gehydrateerd eruit ziet. Bovendien voel je je ook lichter na het vet bevriezen. De beste resultaten zijn te zien na 3 à 4 behandelingen. Indien gewenst zijn meerdere behandelingen mogelijk. 

✆ 0486 34 80 03Contact opnemen

5 meest gestelde vragen rond vetbevriezing Beerzel

1. Is vetbevriezing veilig?

Over het algemeen is deze methode van vetverlies beschouwd als een veilige manier om vetcellen te verwijderen. In sommige gevallen kunnen volgende bijwerkingen optreden: roodheid, huidirritatie of zwelling.

2. Hoe lang duurt de behandeling 'intense vetbevriezing'?

De duurtijd is afhankelijk van de gekozen zone om te behandelen. Gemiddeld duurt een behandeling vetbevriezing te Beerzel één uur.

3. Zijn de resultaten van vetbevriezing permanent?

De resultaten van een vetbevriezing, te Beerzel, zijn permanent omdat de vetcellen worden afgebroken en afgevoerd door jouw lichaam. Houd er natuurlijk rekening mee dat een gezonde levensstijl vereist is om dit resultaat te behouden. Door een ongezonde levensstijl kan onderhuids of visceraal vet terug opnieuw opduiken.

4. Is vetbevriezing pijnlijk?

Vetbevriezing is niet pijnlijk, maar kan voor sommigen oncomfortabel aanvoelen. Een vetbevriezing is echter niet zoals een liposuctie, er is geen sprake van naalden, scalpels of littekens. Tijdens de behandeling kan er slechts een koud gevoel optreden in of rond de behandelde zone.

5. Wat is de prijs van een behandeling van vetbevriezing Beerzel?

Bij Cryoslim voeren we tijdens een intense vetbevriezing te Beerzel zowel een electro stimulatie (€200) als koude behandeling met LED (€200) wat op €400 uitkomt. Indien gewenst kan je extra koude behandelingen met LED laten uitvoeren voor €200 per sessie.

Andere vraag stellen

Vetbevriezing Beerzel door Cryoslim.

Volg onze behandelingen in Beerzel via Facebook, Instagram of LinkedIn.

Vetbevriezing Beerzel

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x