Collagen Elixir

Collagen Elixir, jouw collageen drankje voor een stralende huid

Collagen Elixir is een hoogwaardig en smaakvol collageendrankje dat vijf gram hoogwaardige marine collageen, biotine, zink, vitamine C en een  plantaardige blend  bevat om een gezonde huid van binnenuit te ondersteunen.Hét collageen elixir dat niet wordt afgebroken in de maag en dus resultaten garandeert door de Double Nutri Technology.

Een puur en vloeibaar collageen voor:

  • de vermindering van rimpels en fijne lijntjes, 
  • donkere kringen, 
  • betere huid hydratatie en stralende huid, 
  • stevigere nagels en gezonder haar met minder uitval
  • een ondersteuning tegen pijnlijke gewrichten.
  • ook fantastische verbeteringen op huidaandoeningen (acné, striae, pigmentvlekken, droge huid,...) 

Het is helemaal natuurlijk en van bijzonder hoge kwaliteit. Bekijk hier enkele mooie resultaten.

Ingrediënten

 marine collageenpeptiden

- vitamine C om de collageensynthese te boosten

- superfoods: goijebes en acelorabes met een vleugje kamille en aloe vera

- zinc: om van binnenuit ontstekingen aan te pakken

- biotine: dé kracht voor onze haren en nagels

- aminozuren: de belangrijkste eiwitten voor ons lichaam

Marina collageen is de beste vorm. Collageen gaat oxideren als het in contact komt met lucht! Daarom zit het collageen elixir van Isagenix verpakt in glazen flesjes en niet in plastic! Drink elke ochtend één flesje dat fris uit de koelkast komt, en geniet van een stralend resultaat.

Goed voor jou, goed voor de planeet. Collageen van verantwoorde herkomst en 100% recycleerbare verpakking die is gemaakt in een CO2-neutrale fabriek. Helemaal natuurlijk. Van bijzonder hoge kwaliteit. Geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:

Bij de opstart adviseren we gedurende 14 dagen tot 1 maand, 2 flesjes per dag. 1 ‘s morgens en 1 ‘s avonds.  Zet de flesjes in je koelkast. Studies tonen aan dat 5 gram collageen peptiden aanbevolen wordt om de beste resultaten te bekomen. 1 flesje collageen elixir bevat 5 gram. Om je huid extra te boosten van bij de start drink je dus 2 x 5 gram collagen elixir per dag. Daarna kun je het effect behouden door dagelijks 1 flesje te drinken.

Voedingssupplementen vervangen geen gevarieerde en uitgebalanceerde maaltijd.  Een gezonde leefstijl blijft dus belangrijk. Het elixir flesje komt in een kuur van 60 flesjes. Je neemt het flesje 1x per dag s’ochtends fris uit de koelkast. (Eerste 14 dagen tot een maand neem je ook ‘s avonds een flesje collagen elixir om je collageen aanmaak intens te boosten bij het begin v/d kuur)

Graag bestellen?

Deze miraculeuze 60 flesjes kan je rechtstreeks bestellen bij de firma Isagenix via de knop hieronder. Daar maak je je account aan en je bestelling wordt binnen 3-4 dagen geleverd. (€ 215,79 voor 60 flesjes + € 5,25 verzendingskost)

Collagen Elixir

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x